Toimitusehdot | Koskisen Peltikate Oy

Toimitusehdot

Hinnat:

Kaikki hintamme sisältävät 24% alv. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Maksutavat:

Hintatiedot:

Emme vastaa hintavirheistä sivuillamme.

Asiakastiedot:

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Asiakastietoja ei käytetä posti- eikä sähköpostimarkkinointiin.

Toimitusaika:

Työkalut postitetaan normaalisti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Erikoistapauksissa informoimme asiakasta viivästyksestä. Muista tuotteista ilmoitamme asikkaalle sähköpostitse kun tuote on valmis toimitettavaksi.

Toimitustavat:

Toimituskulut:

Palautusoikeus:

Postitse tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus jos tuote on käyttämätön. Palautus tapahtuu asiakkaan kustannuksella. Myymälästä noudetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lisäinfoa saat lähettämällä sähköpostia meille:

myynti@koskisenpeltikate.fi

MAKSUTAVAT

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

JOUSTO on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday -verkkomaksu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin. Asiakas saa keskimäärin 45 vuorokautta kulutonta maksuaikaa.
Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.