Olemme avoinna ma-pe 7.00-15.30 | [email protected] | 020 7850660

Koskisen Peltikate Oy | Kaikki peltituotteet ja vesikattovarusteet nopealla toimituksella!

Lumiesteet

Lumiesteitä tulee käyttää katolla, kun sen jyrkkyys on 1:8 tai jyrkempi. Lumiesteet tulee sijoittaa mahdollisimman lähelle räystästä siten, että lumikuormat siirtyvät kantaviin rakenteisiin. Lumiesteen ja sen kiinnityksen tulee kestää vähintään 5 kN/ m lappeensuuntainen kuormitus. Pisko lumiesteet täyttävät RT 85-11132 ohjekortin (Vesikaton turvavarusteet) vaatimukset.

Pisko lumiesteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Jokaiselle kattotyypille löytyy omat kiinnikkeet. Pisko lumiesteiden tuoteperheestä löytyy sopivat ratkaisut vaativiinkin kohteisiin. Putkilumiesteiden lisäksi valikoimassa on lumiaita. Lumiesteisiin on saatavilla myös lisäprofiileita vaativimpiin kohteisiin. Pisko räystäsesteen avulla esimerkiksi estetään varmasti vähäinenkin jään ja lumen putoaminen saumakatoilta.

Materiaali:

– lumiesteputken materiaali erikoisluja sinkitty rakenneteräs
– lumiesteputken halkaisija 32 mm ja pituus 3000 mm
– lumiestekiinnikkeiden materiaali erikoisluja sinkitty rakenneteräs

Varastovärit:

Lumiesteiden vakiovärit ovat vaalea harmaa RR 21, harmaa RR 22, tumma harmaa, RR 23, punainen RR 29, tiilenpunainen RR 750, havunvihreä RR 11, tumma ruskea RR 32, ja musta RR 33. Saatavilla myös muut RR- ja RAL-sävyt.

Ota yhteyttä